blä

jag är så oduglig. Äcklig och jävlig. Kommer inte kunna sova är för snurrig..

äntligen piller...

oduglig

Jag skriver inte så mycket här längre.. Jag är inte värd det..

Tjock och värdelös. Har varit utan pillrena snart över en vecka och det drar i hela kroppen, irritationerna bara växer och hjärnan är som bortdomnad, den vägrar vakna till liv..

Jag vill bara att allt ska gå som jag vill

Det är vad jag gör nu ungefär.. Sitter hemma och drömmer om hur livet skulle kunna vara.. Om hur livet aldrig kommer bli..


YES!

hittade två 100mg, inte mycket men det får mig att klara av jobbet idag. Undrar om det är farligt att dricka alkohol ? Lär det inte vara, det är ju några timmar kvar.. Bara 200mg också..


FAN

Har försökt att få tag på "kontakten" hela dagen och inget svar.
Skit om man ska överleva helgen med ickepåverkande sinne, jag orkar inte det. Inte i helgen.


dålig uppdatering.

Jag mår så jäkla dåligt just nu. Jag ser mig i spegeln varje dag och bara önskar, drömmer, viljan växer, självförtroendet minskar, jag behöver perfektion.

Satt och pratade med en vän idag. Vi drog en runda i stan och testade kläder. Jag mådde bokstavligen illa, jag försökte acceptera bilden. Kanske behöver jag inte gå ner mer. Det gick inte speciellt bra.. inte bra alls faktiskt..
Jag tror inte att jag klarar det här mer, jag är oduglig, vem vill se något så osmickrande som mig när det finns så många andra skönheter att titta på ? Andra tjejer med millånga ben, platta magar eller rent av har fina former.

Hursomhelst så börjar vi prata om beachsäsongen, jag skrattade inombords för inte kommer någon se mig i min bikini förrän jag väger 45 eller mindre.. 

Vad hände med motivationen ?

Kanske blir motivationen högre om jag börjar skriva upp min vikt dagligen här ? Så att man ser viktminskningen dagligen i gram, hg och kilo. Vad tror ni ?

Sry för dålig uppdatering..


Konstig

dag idag eller hur ? Jag var helt beredd på sol idag och så kommer regnet. Skönt ändå och slippa visa sig i en massa tajta kläder nu. Måste nå målet först, frågan är bara om jag hinner. Är verkligen motiverad och inne på dag 2. Ungefär 16 dagar kvar på detta.

N e d r ä k n i n g börja NNNU

Lovar att jag ska uppdatera mer om min viktnedgång..


gråt i halsen

jag vill inte vara ensam. Vill verkligen inte, sitter och gråter nu. Vill inte gråta för jag får så jäkla ont i huvudet då men kan inte sluta. Det är för mycket runt omkring mig nu och jag försöker sträcka ut handen, bara be någon ta den och hjälpa mig men det finns ingen.

Dagens intag har varit 1 äpple iaf och tänker inte äta något mer eftersom klockan är efter 7 nu. Är lite missnöjd, ville hålla mig helt utan något, men 1 äpple ska väll inte göra något. Koncentrationen finns inte iaf, jag är helt borta.


att våga vågen

vissa har det svårt för att väga sig själva. Jag hatar det. Men när man har fastat i nån vecka eller så och är medveten om att man inte har ätit något - så älskar jag det! Har man då gått ner så får man en sån där sjuk adrenalinkick, underbara adrenalinkickar! Jag bara sitter och längtar tills den dag då jag väger 45kg. Den adrenalinkicken kommer vara svårslagen. Jag bara sitter och laddar och pepper, magen skriker ät och spegeln skriker inte, gör det inte, tänk vad vacker du kommer bli! Den här gången vinner spegeln och jag känner det. Det är nu eller aldrig!

Jag luktar hemskt illa idag. Har haft problem med att duscha för att jag varit så jävla borta hela helgen.
Dax för en snabbdusch nu då. Jag ska.
Inga tabletter inom räckhåll heller, sjukt jobbigt när dom tar slut. Har lite röka hemma men vad fan är det ? Slö och jävlig blir man.

Ne dusch var det ja.


shorts

funderar.. vågar jag visa benen idag ?

what's your story ?

Kan inte ni som läser bara berätta lite om er själva. Jag är så oerhört ensam just nu. Jag är rädd för att jag kommer börja äta snart. Tell me something! Vad ni gör, vad somhelst ..

Jag åt upp min sista karta igår. Funderar på att fixa nya idag igen.. kanske är lite sent, jag vet inte ?
Det är retard-tablett så de kickar igång så jävla långsamt.. Har lite röka hemma också men fasen det blir man ju bara hungrig och äcklig av..

Ja.. åter då.. berätta vad ni har gjort idag, någon rolig händelse eller vardaligt problem.. just something!

Ja .. jag skulle verkligen behöva en vän just nu..

försöker jag hitta någon väg ut ?

får en fråga om jag försöker ta mig ut ätstörning och vad igentligen min blogg handlar om ?

Jag ska svara. Jag är beroende, eller mer besatt av allt som får mig att framstå som bättre,vackrare, självsäkrare, roligare allt. Jag vill vara perfekt, i allas ögon. Jag vill inte vara normal, jag vill vara något utöver det. Jag vill inte vara söt eller fin, jag vill vara perfekt jag vill vara allt.

Helt ärligt så vet jag inte varför jag skrev att det är min väg tillbaka eller vad jag nu har skrivit, har jag skrivit det? haha kommer inte ihåg nu..

Det mesta är väll mitt drogmissbruk tror jag. Eller pillermissbruk. Och genom alla mina upplevelser och efter alla som trampat på mig så har jag lärt mig att medel aldrig är bra nog. Man måste vara perfekt. Jag måste vara perfekt om jag ska passa in i den här världen, om jag ska orkar med den. I min värld. För att jag ska kunna acceptera mig själv.. För att jag ska kunna sova om nätterna. 

Så ja. Denna blogg handlar om mitt drogmissbruk, ätstörning och att bara må allmänt psyk.
Vette fan om jag vill hitta vägen tillbaka, nej det vill jag inte, inte ännu. Eller jo vissa delar men jag behöver det här om jag ska nå mitt mål. Fast jag önskar att jag kunde vara normal,men nu är jag inte det så ..
 
Har skaffat mig en brev-vän fresten! Som jag ska hålla kontakten med, vi ska diet:a tillsammans. Börjar på måndag. Har fortfarande hållt mig till ABC men den dieten som vi ska göra ska tydligen vara mer effektiv, vilket jag behöver för om några veckor så behöver jag vara THINNNNNN.

trött och hungrig

idag är jag sjukt sugen på mat. Skitjobbigt. Jag ska klara dethär

dag 2 avklarad

jaha då har jag klarat mig under 300 kalorier idag som planerat. nästan 0 kalorier, finns inget nästa. Men jag är nöjd. Imorgon ska jag hålla mig under 200kalorier, kommer gå som smort, känner knappt av någon hunger idag. Fortfarande orolig över alkoholen nästa vecka men det löser sig nog.

Imorgon ska jag äntligen få vila ut med min sista karta! Kommer bli underbart. En massa smärtstillande och ut på promenad och rensa tankarna, kanske hitta en gräsplatt och där man kan titta upp mot himlen och sniffa blommor, vore ju underbart! Min kropp har inte mått bra alls tidigare i veckan, ursh vad hemskt det har varit.

Pojkvän kommer hejdå

besatt av ben

Jag skulle kunna stå i timmar och kolla på mina ben, jämföra dom, hata dom, önska och dra bak innelåren som mycket som möjligt och se hur stor mitt mellanrum skulle kunna bli. Sitter nu och kollar på en massa thinspo, ben-thinspo ofcourse. Finns många därute som kan skatta sig lyckliga. Har hittat motivation.






Tillsammans med vackra höftben och mage, tänk er!




varmt

gud vad det är varmt i sverige nu! Håller på att smälta bort, skönt är det ju men fasen hela jag sitter och skakar, kanske borde dricka vatten eller nå. Har enbart drickit kaffe idag och tänkte att det skulle förbli så. Så cirka 5kalorier eller nå sånt har jag fått i mig idag. Perfekt, glassigt.

Nu kommer pojkvännen hem från stan

DAGENS THINSPO



















fan då spegeln

åå så irriterande, bara står och drar i armar och ben och mage. Suger in och önsketänker. Ångesten har kommit tillbaka. Fan måste komma till 45kg snarast! Vill bara att veckorna ska passera så man börjar se skillnad i mått och på vågen..

Jahapp har ganska mycket och göra idag med. Funderade på att sola lite men bara en massa kvav luft och moln ute. Orkar inte. Så jävla sugen på kartan som ligger i skafferiet så det finns inte! Men det får vänta ett tag.
Skulle vara skönt med något uppåt och bara festa, men vet att min kropp inte pallar det just nu. Måste fokusera på vikten nu och inget annat. Är skiträdd för vad jag ska göra med alkoholen ? Krogen alltså.. någon som har något tips kanske ?


skön känsla

godmorgon
klarade att hålla 500 kalorier igår, vilkt jag var säker på att jag skulle klara. Idag är det 300 kalorier.
Helst ska man ju inte äta något alls men när man vet att man hållt sig under 500 så får jag alltid en skön känsla av att jag har åstadkommit något. Är fortfarande skittrött och svag i kroppen. Imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN!



ta mig härifrån

åh! hatar att bara sitta hela dagarna i väntan på att helgen ska komma. På fredag ska jag gå lös på alla kontakter jag har och bara poppa piller och.. nattpromenera kanske .. alltid kul..  annars bara ligga och domna av smärtan. Har haft det jobbigt med ångesten den här veckan, den griper tag hårt om nätterna. Tog lite cocillane igår men det funkade inte alls.

Nu har jag extrem huvudvärk.. kanske en cigg hjälper..


47KG

För ett tag sedan när jag vägde cirka 47kg (alltså min vikt varierar hela tiden, ena veckan 52-53 och så får jag panik så jag hårdfastar i 2veckor och vips så är man nere igen) detta var i vintras och jag var djupt inne i benzo, röka och tradd. Jag kommer hem till en vän som har fest och så börjar en tjej peta på mina innelår och påpeka att jag har gått upp.. självklart får jag panikångest, går in på toaletten och samlar kraft för att kunna trycka bort det onda som skriker i mig. Går ut och försöker ta upp ämnet igen, enbart för att få bekräftat att jag fan heller är tjock, eller är jag ? vad tycker ni ? jag drog in magen, tryckte ut nyckelbenen så mycket jag kunde, höll armarna så de inte log mot kroppen så de skulle se mindra breda ut.. men de sa inget.. inte förrän en bekant kom fram och bara glodde och sa att jag såg sjuk ut, förjävligt sa hon, du har ju ingeting vad ihelvete har du gjort med dig?  
Jag andades ut och kände mig vacker igen. Nästan iallafall.

Än idag kan jag sitta och tänka på den dagen. 47kg var för tydligen förmycket börjar jag tänka. Och nu väger jag mer, vad ihelvete är jag nu då ? Jag försöker inte bry mig om vad folk tycker. Jag försöker bättra mig och så kommer den där onda smala tjackprinssesan och påpekar något och vips så kommer man in på samma tankar igen. Jag börjar tänka, nefan 45. 2kg till skulle innebära 2 mjölkpaket fett som kastas ur kroppen. Då borde jag duga, då är jag nog vacker.




DAGENS THINSPO - SOMMRIGT!

Jag älskar att titta på sommarmode. Ser så härligt ut, bara och bruna ben i slita jeansshorts, osminkat och rodnande kinder tillsammans med solblekt hår.














trött

kroppen är fortfarande svag, det känns nästan som att jag har influensa, ni vet när man inte orkar lyfta ett finger? Så känns det och det är väldigt frustrerande för jag har så mycket att göra och ta tag i. Idag så börjar min ABC diet, idag ska det totala intaget vara 500kalorier. Det blir nog ganska så lätt. Ska försöka hålla mig under det.

Sitter just nu och sippar på en kopp kaffe och senare ska jag träffa några vänner. Det är väll då det svåra kommer och det är då man måste komma med ursäkter osv.

Många frågar hur mycket jag väger och jag vet inte riktigt om jag vågar svara på det än. Jag gör det ändå men lovar ni att ni inte dömer mig ? Jag vet att jag väger en aning för mycket och just nu rankas jag inte som ana men snart.. Jag är 1.65 och skiftar mellan 50-49kg. Idag vägde jag 49 och det är bara 4kg kvar till 45. Jag har fuskat alldelles för mycket och då blir det som det blir.

Sitter och kollar på min sista karta 100mg jag har kvar. Men nej, jag behöver vara utan i några dagar.

Livet ?

En vanlig dag i mitt liv. Jag går och känner hur innerlåren gulpar och skaver emot varandra. Jag vet att jag inbillar mig mycket men så är det, alltid.

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra med mitt liv. Känner på mina underarmar då och då. Trycker.

Jag är riktigt olycklig och jag vet snart inte om jag orkar så mycket mer. Mycket beroende på en person. Mycket beroende av hur jag ser ut. Jag vill slita av mig själv allt, dra av kläder, hud och känslor och gå ut och skrika..

Jag måste slå av allt och fokusera om jag vill dethär. Det är inte enkelt. Men idag har det varit en tuff dag, efter flera dagars bruk av mängder tradd och annat smärtstillande så har kroppen tagit stryck och blivit svagare, kände de imorse, benen liksom vek sig och hjärnan ville inte fungera.

Har lagt märke till att de som komenterar ofta tycker synd om mig eller tycker att jag borde söka hjälp.
Jag vill inte och jag kan inte, jag har alldelles för mycket att leva upp till och alldelles för mycket kan förstöras. Jag är inte redo. Jag har ett mål att nå och målet är att bli lycklig, en del av den lyckan är att nå min målvikt. 45kg. Kommer dock ta längre tid nu när jag beteer mig som jag gör..


JÄVLA REPORTER!

Ni måste se denna video som handlar om nicole richies förvandlig. Spola fram till min 1.18, vilken jävla reporter ?! Vill döda henne.

Godis.

Har just ätit godis. Känns konstig och jävligt deprimerande. Just nu känner jag inte så mycket, dosen smärtstillande är chockerande nog fortfarande kvar sen igår. Men snart kommer ångesten och hugger till i ryggen. Jag kommer ångra mig så hårt, jag har hållt mig i nästan 3dagar utan något. Varför ihelvete ska jag förstöra det nu ?! Det sjukaste är att jag nu får ännu mer ångest av att skriva det här i bloggen, dela det, nu vet ni,

Nu vet ni att jag har misslyckats igen. Jag är misslyckad. Vad är 3 dagar som skulle kunna varit 7 eller 8, eller 14. Vad ihelvete är 3 dagar ? Vad ihelvete är 2kg ?!

Godis. Godis godis godis. Varför gör jag såhär när jag är medveten om hur det kommer att sluta ?

Men nu vet ni. Jag är misslyckad. Men jag ska lyckas. Jag ska ta mig dit. Jag vill. JAG KAN. JAG SKA.

Ni ska få se. Jag lovar.. eller jag garanterar. En garanti.


DAGENS THINSPO

Kaya scodelario! Har ni sätt serien hon är med i ?
Så jädrans snygg alltså!












DAGENS THINSPO

DARIA WERBOWY är helt underbar, tycker ni inte?

















bra inspiration

någon som vet några bra modebloggar som man kan få bra inspiration från?
någon som vet några bra thinspo-bloggar också ?

Fortfarande klarvaken och jag ska upp vid 7.. Kul.. är så jävla förbannad för tradden vägrar kicka.. jävla retard-tabletter.. no good.


skakig

jag har panik över mig själv nu. Kvällen har kommit och jag kommer aldrig kunna somna, det är så mycket som tynger mig nu och jag vet inte vad eller vem jag ska vända mig till längre, jag är så rädd för att folk ska få fel bild av mig. Jag vill vara allt som folk vill att jag ska vara. Jämt. Jag vill vara kontrollerad, perfekt, snygg och rolig, jag vill kunna föra samtal, dra till mig uppmärksamhet, jag vill allt. Vilket är omöjligt just för att jag är så kontrollerad.

Har snackat med min pojkvän och han börjar tjata om vikten. Jag skyller på tabletterna. Jag har lovat att sluta. Ge upp mina älsklingar, det ända jag har att se fram emot, det ända som låter mig slappna av och varva ner, som får mig att må bra. Låter inge bra va ? Men jag tar dom med måtta.. om det finns någon måtta..
Sedan är frågan, vad i helskotta ska jag använda mig av för ursäkt för viktnedgång när jag slutat ? Att jag har slutat ? haha

åå gud jag är så patetisk.. Nu ska jag gosa ner i soffan och försöka sova.. försöka


sommar

Alltid skönt med underbara sommardagar som den här dagen!
Bara ligga och stirra upp mot blåa himlen och drömma sig bort.. Har kollat upp på internet.. nivet om mina svårigheter med att träffa och prata med människor i olika situationer.. Kan det vara så att jag har social fobi? Någon som kan något om det ?

Nu ska jag fixa 100mg:are .. dugligt..

Gått ner 2kg sedan jag sist vägde mig fresten.. glada underbara dagggg


åå telefonsamtal

nu är jag sådär härligt påverkad och pratglad. Nej. Min kropp svettas och fryser och spyr. Jag har fortfarande inte tagit mig till duschen för att huvudet kommer nog ramla av om jag reser mig upp.

Jag önskar att jag kunde berätta det här för någon utan att vara privat. Som jag nämde tidigare, bara ringa någon och säga
"tjena! jaghar proppat i mig massa smärtstillande kan inte du hjälpa mig att må bättre? vill inte du komma föbi och trösta mig ? läget annars ? osv.."

Men jag kan ju inte.. fan vad människorna runt omkring mig skulle dömma mig. Vidrigt. Sen så kommer en hel drös panik när jag lagt på. Jag börjar spela upp hela telefonsamtalet i huvudet, tänka efter, kunde jag ha sagt något som var upprörande eller fel ?..
Jag har alltid tagit åt mig av vad folk tycker och vad folk säger. Folk måste tycka om mig.

En gång när jag var liten så hade jag två finnar på kinden, hemska var dom och jag mognade innan alla andra så jag var ensam om att ha en finne över huvudtaget.. Två enstaka finnar haha och en kille kommer fram och påpekar dom.. Det slutade med att jag åkte hem och hällde ren sprit på bomullstussar och tejpade bomullstussarna över hela ansiktet, sedan gick jag och la mig och sov med dom. Dagen efter hade jag istället sår i hela ansiktet, så blev cirka två veckor som spenderades i en garderob för att vara hemma från skolan..

Nu skriver jag en aning konstigt kanske, bäst att jag slutar..





fredag

ska bli skönt och ge sig ut i natten idag. Är ganska svag i kroppen men en kopp grönt te kanske hjälper till..
Låg och sov hela gårdagen och känner mig som en zombie idag.. Drömde jättekonstiga drömmar somvanligt..

Nu ska jag göra detdär teet och hoppa in i duschen. Kanske hinner kolla in kroppsbilden ett tag också..
Mitt ansikte och hår är som vax, jag är så trött på mina äckliga fasoner..

Vad gör jag ens vaken ?

ensamhet magont o hetsätning

jag har ätit över 1000 kalorier och bara väntar på att spyattacken kommer. Det kliar i hela kroppen och magen bubblar och magsäcken exploderar snart. Funderar på att dricka mer vatten och låta allt komma upp, varför vänta ?
Dt positiva med idag är att jag tagit tradd som jag aldrig kan äta på, jag spyr direkt. Vilket är ännu en anledning till varför jag är så beroende av dom. Vänta några timmar och vips så spyr man ut allt igen..
Den här gången har kalorierna stigit för högt så kan inte vänta men är samtidigt orolig för att spy upp allt morfin och lugnande.. vill att de ska kicka så mkt som möjligt..


1000 KALORIER. förstår ni hur mycket det är ?! Ne vet ni vad! jag kan inte, jag måste bli av med allt.. känns som att benen pulserar ut fett..




ensam

Jag sitter och kollar på tyrashow. Ganska ensamt somvanligt. Jag är så avensjuk på alla dom som kan prata i telefon med sina nära i timmar. Jag kan inte, såfort jag ringer någon så kommer en jättekonstig panikkänsla.. När jag är påverkad av något så kan jag däremot, hur länge som helst och med vem somhelst.. Kanske beror på att ångesten försvinner av mina smärtstillande ?

Jag har en karta kvar hemma som jag ska ta ikväll. Jag hatar mig själv för att jag tar dom men att känna när ångest och hunger bara släpper.. att känna känslan av gemenskapen med alla runt omkring en, alltså att bara känna hur det är att inte tänka på mat och allt fel hela tiden.. Att kunna vara sig själv är min högsta önskan, kunna berätta skämt och berätta om privatliv och allt.. Gud va underbart. Tyvärr är jag som jag skrivit i andra inlägg en robot. Visar det andra vill se. Enkelt, då ser de inte hur jag mår då kan de inte gräva sig in i mitt huvud och se vem jag är och vad ja tänker på..




DAGENS THINSPO















innerlår

det är något med ben. Magen kan man alltid dölja på olika sätt åtminstonde när det är vinter/höst/vår och man inte behöver visa något på stranden. Iallafall är det så att mina ögon alltid dras till benen, har man klänning så kollar man på ben, har man jeans kollar man på ben, har man shorts kollar man på ben, man kollar alltid på ben.. Det finns ju undantag på stranden för då kollar jag alltid på magar. Men ben är fantastiska jag är besatt av dom speciellt innerlår.




DAGENS THINSPO







'



FAN

för ett tag sedan vägde jag 49kg. Nästan 48, nästan 47.. några kilo från 45..
Nu är det så långt ifrån och jag hatar mig själv varenda jävla dag som passerar, varför kan jag bara inte sluta upp med allt de onödiga ? Varför kan jag inte bara sluta tänka ?

Trist jäkla dag med grått väder också.. Puhh jag är alltid så jävla bitter och hatisk..


magont

det gör så ont. Värker och svider och hugger.

hjälp mig

mitt huvud skriker. Spegeln skriker. Jag orkar inte ikväll,  jag orkar inte vara sömnlös. 
Jag är trött och helt borta men jag är för fet för att sova..
Hoppas jag sover bort hela dagen imorgon så jag slipper tänka på mat. Bara drömma om mitt smala jag.. Mitt perfekt jag.

Det här är perfektion för mig. Benen är to die for, alltså verkligen! Så vacker!


hög

gud va jag är borta nu. bortdomnad i ansiktet och har spytt så jag snart svimmar. Skönt för att jag åt en mcdonaldshamburgare och en japp idag. Har spytt i en timme snart och tradolanen har verkligen kickat igång. Skönt, ska sova hela dagen imorgon och börja fasta i en vecka tror jag. Så att magsäcken krymper. Hungern är min vänn, låter konstigt men är så van vid den så jag vill döda migsjälv när jag äter.

Jag känner mig äcklig idag. Jag som klarade mig så bra, hoppas jag har spytt ut det mesta.
Nu kommer pojkvännen, vi ska kolla på film, båda är lika borta...


cigg och jobb

nu ska jag iväg och jobba på en tom mage, får se hur det går kommer nog gnälla en hel del. Hatar pappersarbete!

Först en cigg.

DAGENS THINSPO

Ett skepp kommer lastat...






















STÖN

Fresten så frågade min pojkvän mig igår om varför jag alltid gör konstiga stön innan jag ska sova och under natten. Gud så pinsamt!

När jag tänker på något som tar upp känslor jag inte gillar att känna så brukar jag försöka trycka bort tanken genom ett såkallat konstigt stön, låter jag konstig nu ?

Förstod de...

Nu ska jag dricka kaffe, svart. Min ända energikälla. Laddar snart upp thinspo.


Huvudvärk

åå mitt huvud exploderar snart. Jag har sovit jätteskönt inatt iallafall, det var ett tag sen hehe. Jag har klarat mig utan mat i ett dygn nu. Nu ett till och så lördagen, bäst att passa på när pojkvännen kommer vara borta.

Jag känner mig så elak, jag försöker att inte känna något alls. Lite svårt. Men jag väljer mig själv före han. Jag är en såndär människa som söker sig till allt "farligt" för att känna sig levande, droger, alkohol aa ni vet allt såntdär självskadande skit, jag började med droger när jag var cirka 12, MEN när det kommer till min pojkvän så är han raka motsatsen till vad jag är. Han är det absolut snällaste som exicterat som aldrig skulle göra mig illa, som alltid står vid min sida, ja han är nästan lite för mesig eller han har väldigt bohemskt/filosofiskt beteende. Jag tror att jag har honom som min största trygghet, gör jag bort mig en utekväll så vet jag att han åtminstonde är kvar. Han står alltid kvar. Det känns som att jag utnyttjar han för tryggheten... Gud nu snackar jag om nått jag knappt vet något om själv.

haha

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1750946/tomybones?claim=25yhy9h9t26">Följ min blogg med bloglovin</a>


Grinig

Sitter med min pojkvän brevid mig, han med ansiktet mot tvn. Han äter färdiga baugetter med köttfärssås, ost och paprika. Jag vill skrika men jag kan inte. Jag var påväg att äta men klockan har slagit 7 och jag kan inte göra det mot mig själv, jag måste få sova inatt och känna att magen är platt imorgon när jag vaknar.

Underbar sol ute och fågelkvitter, så jäkla harmoniskt och lugnande. Tycker inte ni ? Underbart.
Nu blir det bilfärd och musik.


GUD VAD HAN SMACKAR ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅhhhhh och han sväljer sådär hårt och andas så det låter.
smack smack *fnssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhh* smack smack *hårt sväljande* *fnsssssssssssshhhh* smack smack

Haha ändå rätt kul att kolla på han.. tragiskt att han inte har en aning om att jag sitter och skriver om något han inte vet något om..



KOLLAT VIKTMINSKNING

Om jag äter 500calorier varje dag kommer min viktnedgång se ut såhär (utan träning)


15 Juli når jag målet om jag äter 500 calorier varje dag utan träning. Puff, alldelles för lång tid! Givetvis kommer jag ju träna men ändå..


 Om jag äter 300 calorier varje dag utan träning så kommer det se ut såhär


Alltså 1kg i veckan. 1 Juli. Klar för badsäsong.

Beslutsångest, kanske ska variera mellan 500 - 300 ?


ÄCKLIGA SVIN

Jag är trött på alla människor runt om mig för att de äter så sjukt mycket. Man vill skrika sluta, kom inte nära mig, ät och bli feta ni, jag vill inte, gå, STICK! STICK ERA ÄCKLIGA FETA JÄVLAR, KOM INTE HIT OCH DRA IN MIG I FRESTELSERNA!

Jag åt nyss 2 kakor. Varför gjorde jag det ? VARFÖR VARFÖR VARFÖÖÖR ?!!!!!
Jag bara står i spegeln och kollar på mig, vill bara ta en kniv och skära bort mina innerlår och slajsa bort en bit av magen, bara göra det och låta de sköta resten på sjukhuset och sy allt. Jag vet att det låter som att jag är psykiskt sjuk och självklart kommer jag inte göra det, men det är så fruktansvärt frustrerande och se något man hatar varje dag i spgeln. Igentligen så önskar jag bara att jag fick vara som alla andra, inte tänka på vikt och perfektion, bara vara hälsosam med ett bmi på 20+. Men jag kan inte, jag kan verkligen inte. Hur ska folk någonsin se mig som vacker ? Min kropp är min ända utväg, något måste de äcklerna beundra mig för.

Mina tradd är slut också. Jag har några kvar som jag tänkte äta imorgon för att hindra den sjuka ångesten jag vet att jag kommer få. Fredagsångesten.

Har bestämt mig för att göra viktuppdatera. Börjar med det snart!

DAGENS THINSPO




















VÅGA VÅGEN

Viktuppgång. Jag tar snart livet av mig


DAGENS THINSPO

Jag älskar Wildfox, har no hört talas om dom ? Skitsnygga bilder och kläder!








HAPPY TIME

Idag mår jag bra, förvånansvärt bra faktiskt =)

Ska duscha och göra mig fräsh det är vad jag gör för att sluta tänka på mat, hoppa in i duschen o bara stå där länge länge och skrubba och raka benen och allt sånt även fast jag inte har något att raka.
Ångesten är som bortblåst tror det är för att jag inte har ätit nått idag ...


DAGENS THINSPO















FÖR MYCKET THINSPO ?

Alltså den här bloggen har ganska mycket bilder haha tycker ni om när man laddar upp mycket på en och samma gång ?

Jag är en hemsk människa och lova mig att ni aldrig tar efter mig ?

Idag är jag så trött, kalorierna ligger under den dagliga förbrukningen, långt under. All min ångest är som bortblåst idag, igår trodde jag att jag skulle dö, hjärtat pumpade i 180 och jag bara låg och vred och svettades i typ 3 timmar i sängen. Somvanligt bara låg och såg på när pojkvännen sov. Det gör ont att han snart kommer bli sårad, mycket bråk nu och han börjar bli strongt fundersam över varför jag aldrig vill äta mat med honom eller äta det han gör osv... Jag älskar honom men jag väljer mig själv i första hand, jag kan inte bli ful, det är han eller spegelbilden och spegelbilden vinner jämt, jag är så rädd för henne. För någon dag sen drömde jag tillomed att jag pratade med spegeln alltså spegelbilden allstå migjsälv, att vi va vänner typ. Jag börjar bli bra jäkla koko.

Nu blir det lite spegel och kort med kameran innan pojkvännen kommer hem igen. Måste se vad som ska tränas bort. Vilket jävla liv man lever


DAGENS THINSPO


























FÖRLÅT

Gud jag är så dålig på att uppdatera. Jag har inte mått så bra sedan Valborg, festande får mig att bli ett instängt ångestfreak. "Varför drack jag ?! Varför åt jag ?! Vad gjorde jag ?! Vad sa jag ?! Du måste sett förjävlig ut ! Du måste se mer förjävlig ut nu!"

Själva grejjen är att jag dricker så jäkla sällan, jag vet att jag blir ur kontroll. Jag älskar tradd och morfin, då är jag kontrollerad och nästan som en robot. Jag skrattar när jag ska skratta, maten existerar inte i min värld och det blir lättare än någonsin att igonrera omgivningen och få sömn. Det är tabbletterna och min ätstörning som ger mig lugn. När jag dricker alkohol så finner jag inget lugn alls, får snarare panik och börjar toksupa för att sluta tänka på allt som snurrar i huvudet och så kommer dagen efter och herr.ångest är på plats. Spegelbilden står där igen och bara skriker på mig.
"Dumma dumma dig, fattar du inte att folk kommer tycka bättre om dig om du är smal, ditt jävla äckel alla hatar dig och du vet det"

Jag är verkligen ledsen för att bloggens utseende ser förjävligt ut också, har ingen kraft och fixa de. Har ingen lust. Ska göra. Lovar. Jag såg nu att jag slutade skriva mitt i ett inlägg, min pojkvän kom hem hahaha. "Här får ni lite thinspiration - EN bild"

Nu kommer det massa thinspo iallafall. Så håll i er!


ångest

jag vågar inte titta mig i spegeln idag.

ska trycka i mig lite tradolan och sova hela dagen. Jag hatar ångest. Åå tradolan.
Jag bjuder på lite thinspo. Har


RSS 2.0